Michel van Pijkeren


Ik werk als begeleider bij het ITIP met teams en leiders aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik schud je wakker, liefdevol en oprecht. Als begeleider sta ik naast je om de liefde in het werk te (her)ontdekken en richting te geven. Met mijn bevlogenheid ondersteun ik je om vanuit het hart te spreken en te handelen.

Ik heb vanuit een veranderkundige achtergrond, 20 jaar als adviseur en manager gewerkt. Binnen diverse organisaties werkte ik aan strategie, duurzaamheid en wendbaarheid. Binnen het ITIP leerde ik mijn hoofd met mijn hart te verbinden en krijgt mijn scherpe analyse warmte en levendigheid. Vanuit die verbinding coach en begeleid ik leiders, professionals en teams. Met een natuurlijke kracht ben ik aanwezig als het in de zoektocht naar verdieping ook spannend is. Zo bied ik ruimte om te onderzoeken hoe jouw persoonlijk verlangen praktisch vorm kan krijgen, hoe jouw leiderschap een basis krijgt en hoe je als team met voldoening kunt samenwerken.

Ik ben getrouwd met Trudy. Samen hebben we drie kinderen, Mila, Sven en Eege. We wonen in Arnhem. Ik vind mijn bron in de oude wijsheid, moderne wetenschap in lekker dansen en op de racefiets.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine