Myra Wortman


Binnen het ITIP ben ik begeleider in het Persoonlijk Traject en co-begeleider in de Energetische Opleiding in het Verdiepingsjaar. Ik werk graag met de stem als expressiemiddel, verzorg de zang in retraites, en ik geef een 3 daagse ‘Je Ziel Zingt’. Ik geef individuele sessies in mijn eigen praktijk en binnen het onderwijs begeleid ik jongeren en docenten bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Het wezen van iemand zien, dwars door alle beschermlagen heen, dat is mijn kracht. Het besef dat er achter al die lagen weerstand een mens verborgen zit, een levende ziel die gehoord en gezien wil worden. Dat raakt me. Het is mijn drijfveer om dit werk te doen.
15 jaar geleden startte ik met De ITIP Opleiding, ik voelde dat er iets in mij zat dat er niet uitkwam. Ik werd diep geraakt door het vertrouwen, de zachtheid en vrijheid in deze school. Ik ontdekte letterlijk mijn eigen stem, ging weer zingen en dat is nog steeds een bron van vreugde en creativiteit. Ik ben zangeres van de band Bezerk. Figuurlijk leerde ik die subtiele stem in mij te volgen, die zachtjes fluistert en mij de weg wijst. Van daaruit te leven en te werken, vraagt om moed en overgave. Telkens weer. Inmiddels weet ik dat ik juist dan ervaar hoe fijn het is om echt contact te hebben, hoe fijn het is mijn volle kracht te leven, hoe fijn het is te doen wat heel dicht bij mij ligt.

Ik ben opgeleid in de hulpverlening, volgde bij ITIP achtereenvolgens: De ITIP Opleiding, de Energetische Opleiding en de Dromenopleiding.

Ik woon samen met mijn man, we hebben 2 kinderen. Ik woon en werk in het noorden van het land, in Haren (GN)

 

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine