Myra Wortman


Binnen het Itip ben ik co begeleider in het Persoonlijk Traject, ik zing mantra’s in retraites en geef de dromengroep in Groningen.

Ik heb een diep vertrouwen in de eigen wijsheid van elk mens, jong en oud. Weer contact maken met dit innerlijk weten, werkelijk luisteren naar de eigen stem en volgen wat zich aandient. Dat bezielt mij. Dan ontvouwt zich een weg die je kunt gaan. Ongeacht de uitkomst of omstandigheden. Zo bijzonder en ook zo gewoon.

Ik heb een praktijk aan huis voor individuele begeleiding. Daarnaast werk ik in het voortgezet onderwijs als counselor voor jongeren, begeleid ik docenten en geef trainingen over weerbaarheid, faalangst en mindfulness. Inspiratie vind ik in muziek, zingen, non-dualiteit en ik voel mij diep verbonden met de natuur. Ik scharrel graag wat rond in m’n tuin en werk en verwonder me dan over al wat groeit en bloeit.

Ik heb de driejarige opleiding, het energetisch basis -en verdiepingsjaar en de dromenopleiding gedaan bij het Itip. Mijn basis ligt in het maatschappelijk werk en ik deed mindfulness bij het Advaitacentrum in Gouda.

Ik woon samen met mijn man en onze zoon in Haren (Groningen). Onze dochter is al uitgevlogen. Ik ben zangeres van de band Bezerk.

 

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine