Nanske Kuiken


Mijn werk binnen het ITIP beslaat meerdere functies. Als begeleider ben ik werkzaam in verschillende opleidingen: de ITIP Opleiding, Instrument voor hulp en de Dromenopleiding. Daarnaast geef leiding aan het kantoor, ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en maak ik deel uit van het dagelijks bestuur.
Op het eerste gezicht lijken het verschillende banen maar beide plekken vragen om mijn helderheid, licht en scherpzinnigheid.

Een langdurige ziekte, tussen mijn 18e en 35e, heeft een diepgaande transformatie te weeg gebracht die me tot in de kern heeft gevormd. Ik leerde dat mijn wilskracht een denkkracht niet leidend zijn en een maakbare wereld een illusie is. Ik help mensen zich te verbinden met hun lot, onder ogen te zien dat wat ongewenst is, en zich te richten op het meest wezenlijke in hun bestaan. Een directe weg naar diep vertrouwen, levenslust en overgave.

Studies: Technische Bedrijfskunde TU Eindhoven, Pedagogiek UU, De ITIP Opleiding, Energetische Opleiding en Verdiepingsjaar en diverse dromenopleidingen.

Ik ben getrouwd met Joost Maas en we hebben twee studerende kinderen Marije (2001) en Jilles (2004).

 

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine