Nanske Kuiken


Als begeleider ben ik werkzaam in de Opleiding, Instrument voor hulp en de Dromenopleiding. Daarnaast geef ik persoonlijke coaching. Vanuit mijn rol als hoofd bedrijfsvoering maak ik deel uit van het dagelijks bestuur van het ITIP en geef ik leiding aan het kantoor. Met deze combinatie komen twee kanten in mij samen. Ik hou ervan dat mensen zich ontwikkelen en tot bloei komen. Ik hou van organiseren, het verbeteren van processen, slim nadenken en samen iets ‘bouwen’. Op het eerste gezicht lijken het verschillende banen maar op beide plekken komt mijn helderheid, mijn licht en het afgestemd zijn in het moment, helemaal tot zijn recht. Ik ben dankbaar dat ik mijn energie voor dit geheel mag inzetten.

Tussen mijn 18e en 35e ben ik langdurig ziek geweest. Jarenlang kon ik mij niet in werk of in iets anders uitdrukken. Ik heb mijzelf tot in de kern leren kennen los van sociale en maatschappelijke context en van fysieke mogelijkheden. De essentie bleef over. Wat ik leerde is om niet alleen mijn hoofd en wilskracht als leidraad te nemen, maar te luisteren naar een diep weten en voelen vanbinnen, me daaraan over te geven en me te laten leiden. Dat maakt dat ik nu ‘meewerk’ en vanuit vertrouwen, helderheid en lichtheid leef. Mijn fijngevoelige lichaam is me nu tot instrument.

Studies: Technische Bedrijfskunde TU Eindhoven, Pedagogiek UU, De ITIP Opleiding, Energetische Opleiding en Verdiepingsjaar en diverse dromenopleidingen.

Ik ben getrouwd met Joost Maas en we hebben twee kinderen Marije (2001) en Jilles (2004). 

 

 

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine