Nanske Kuiken


Mijn werk binnen het ITIP beslaat meerdere functies. Als begeleider ben ik werkzaam in verschillende opleidingen: de ITIP Opleiding, Instrument voor hulp en de Dromenopleiding. Daarnaast geef leiding aan het kantoor, ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en maak ik deel uit van het dagelijks bestuur.
Op het eerste gezicht lijken het verschillende banen maar op beide plekken komt mijn helderheid, mijn licht en scherpzinnigheid tot zijn recht.

Mijn leven kenmerkt zich door een grote wending  tussen mijn 18e en 35e. Door een langdurige ziekte heeft een transformatie plaatsgevonden die me tot in de kern gevormd heeft. Mijn denkkracht, wilskracht en een maakbare wereld bleken niet leidend. Ik help mensen zich te verbinden met hun lot, onder ogen te zien dat wat ongewenst is, en zich te richten op het meest wezenlijke in hun bestaan. Een directe weg naar diep vertrouwen, levenslust en volle overgave.

Studies: Technische Bedrijfskunde TU Eindhoven, Pedagogiek UU, De ITIP Opleiding, Energetische Opleiding en Verdiepingsjaar en diverse dromenopleidingen.

Ik ben getrouwd met Joost Maas en we hebben twee uitvliegende kinderen Marije (2001) en Jilles (2004).

 

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine