Rianne van den Heuvel


Energiek, levendig en vol enthousiasme. Dat ben ik. Ik breng mensen graag letterlijk en figuurlijk in beweging.
Ik heb oog voor detail en voel precies aan wat nodig is om verder te komen. Jezelf en/of je team beter te leren kennen en te verdiepen. Ik werk op liefdevolle en subtiele wijze. Stevig als het nodig is, leg ik de vinger op de zere plek. Op mijn best ben ik wanneer ik diepgang met lichtheid en creativiteit kan combineren. Zo kan (en mag) echt alles op tafel komen.

Ik begon als pedagoog en groeide door tot leidinggevende in de zorgsector. Negen jaar geleden kreeg ik een auto-immuunziekte en kwam ik in één klap tot stilstand. Dit bracht mij op het pad van zelfontwikkeling, vertraging en lichaamsbewustzijn. Hoe leer je jezelf tot in de kern kennen? Hoe ga je om met uitdagingen die het leven je geeft? Hoe kun je het leven voluit leven, zonder je te hoeven verschuilen achter patronen die gaandeweg vertrouwd zijn geworden. Vragen die mij oneindig blijven boeien en die ik in mijn begeleiding graag inzet. De taal van het lichaam en de natuur hebben daarin een belangrijke plek en zijn een grote inspiratiebron voor me bij het volgen van het natuurlijke ritme en in het vol tot uiting brengen van wie jij van nature bent.

Ik werk namens ITIP als coach en begeleider in organisaties. Zowel teambegeleiding, individuele begeleiding als in-company trainingen vallen daaronder. Daarnaast werk ik als co-begeleider in onze persoonlijke trajecten en opleidingen.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine