Sonja Thomann


Ik werk binnen het ITIP als begeleider in de ITIP Opleiding, de Energetische opleiding en het Persoonlijk Traject. Vanuit mijn eigen praktijk in Den Haag, begeleid ik mensen individueel en geef ik yogalessen en meditatietraining.

Mijn hele leven ben ik verbonden met de top(hockey)sport. Ik heb sportwetenschappen gestudeerd en ben als hockeycoach nog steeds actief. Door de topsport heb ik zelf ervaren dat het hoofd vaak meer wil dan het lichaam kan bieden. Luisteren naar de stem van mijn lichaam en mijn hart zijn de belangrijkste pijlers geworden in mijn leven en werken. Ik werk graag vanuit ontspanning en stilte, op zoek naar het vuur dat in elk mens verborgen ligt. Met bezieling en vanuit passie leven, dat wens ik elk mens toe.

Bij het ITIP heb ik de opleiding Instrument voor Hulp en de Energetische Opleiding gevolgd. Hierdoor heb ik een ‘verborgen’ kracht en passie in mezelf durven vinden en ervaren. Ik hou ervan om in verbinding te zijn met mensen; om helemaal aanwezig te zijn en te luisteren. Als ik me in het contact overgeef in vertrouwen, ontstaat er een wonderbaarlijk proces wat mij en de ander dichter bij de essentie van het leven brengt.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine