Stijn Rost van Tonningen


Binnen het ITIP ben ik werkzaam als begeleider voor het Persoonlijk Traject en sinds begin 2022 ook Teamleider van het Persoonlijk Traject. Daarnaast verzorg ik verschillende blokken in de Energetische basisopleiding en het Energetisch verdiepingsjaar. En daarnaast af en toe losse blokken in verschillende trajecten en opleidingen.

Wat mij bezielt in dit werk is het combineren van twee grote passies, namelijk mijn liefde voor avontuur en mijn wens om het leven ten volle te ervaren en te leven. Ik zie het als een ui die je steeds verder afpelt om dichter tot je kern te komen en daardoor meer in je kracht te komen en het leven nog voller te kunnen ervaren. Ik gun een ieder het avontuur om zichzelf ten volle te ontdekken en ik ben dankbaar dat ik daarin mensen kan begeleiden.

Na een carrière in de zakelijke dienstverlening en verschillende opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling, kwam ik in 2008 in aanraking met het ITIP. Het voelde spannend, wezenlijk en het bood mij een plek waar ik spiritualiteit en aardsheid samen kon brengen. Binnen het ITIP heb ik de opleidingen Instrument voor hulp, de Energetische Opleiding, het Energetisch Verdiepingsjaar en de Dromenopleiding gevolgd. Hierin werd ik in het bijzonder gegrepen door de kracht van lichaamswerk en de oosterse vechtkunst als metafoor voor het dagelijkse leven. Een vorm die ik nu ook zelf toepas in mijn werk.

Naast het ITIP heb ik een eigen bedrijf voor individuele coaching en begeleiding van teams binnen organisaties. Ik werk graag ervaringsgericht, soms met elementen uit de oosterse vechtkunst. In mijn coaching werk ik veel met thema’s als: je plek innemen, grenzen aangeven, assertiviteit, levenslust en conflicthantering.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine