Tsjitske Dijkstra


Binnen het ITIP werk ik als coach en begeleider in organisaties. Door dit werk kom ik in uiteenlopende branches zoals politie, retail, overheid, zakelijke dienstverlening en zorg en industries. Ik hou van deze diversiteit en veelkleurigheid van de verschillende vakgebieden en organisatieculturen die ik daar ontmoet.

Ik ben betrokken bij trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en team- en organisatieontwikkeling. Verder ben ik begeleider bij de opleiding Instrument voor hulp. Een opleiding die mij zeer lief is, omdat dit ooit mijn eerste opleiding was die ik bij het ITIP volgde en grote impact op me had. En de opleiding is me ook zo lief omdat ik zo van het trainers- en coachvak houdt! Het is een prachtig, vervullend vak waar ik nooit over uitgeleerd ben.

Als afgestudeerd arbeids- en organisatiepsycholoog, heb ik op een aantal P&O-afdelingen gewerkt in de industrie en als managementtrainer vanuit een trainingsbureau. In 2006 ben ik voor mezelf begonnen. Bij het ITIP heb ik Instrument voor hulp, de Energetische opleiding, de Dromenopleiding en de Mindfulnessopleiding gevolgd. Daarnaast zoek ik regelmatig scholing, voeding en inspiratie ‘buiten de deur’. Ik heb onder andere de basisopleiding familieopstellingen en diverse losse workshops bij het Hellingerinstituut gevolgd. Daarnaast laat ik me ook graag inspireren door Deep Democracy en Somatic Experiencing (lichaamsgericht traumawerk).

Ik ben getrouwd met Ton, hij heeft twee kinderen. Inspiratie krijg ik door te lezen, actief te zijn (fietsen, zeilen en schaatsen) en door film- en theaterbezoek.

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon 0575 - 510 850
e-mail info@itip.nl

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang 2x per jaar het gratis ITIP Magazine