Hé, wakker worden!


Lezing

Your vision will become clear
Only when you look into your heart
Who looks outside, dreams
Who looks inside, awakens

Carl Jung

Als je voelt dat het leven aan je voorbij gaat. Als je in een tredmolen zit. Als je je onzichtbaar aanpast aan hoe het nu eenmaal gaat. Als je hard werkend niet weet waar je mee bezig bent. Als je het leven wel best vindt, maar er van binnen ook iets knaagt, dan ben je in slaap gevallen. Het goede nieuws is dat je elk moment wakker kunt worden.

Open je ogen en kijk eens naar hoe je leven er nu werkelijk uitziet. Is dit wat je wenst, is het waarvan je droomt? Als je je ogen opent, dan ga je beseffen en erkennen dat je leven niet vervullend is. Als je dat toelaat en de kussens opschudt, dan dienen zich nieuwe mogelijkheden aan. Dan kun je leren aanwezig te zijn, voelend en denkend, met hart en ziel. Dan kun je delen in jezelf ontdekken, die tot dan toe toegedekt bleven. Dan kun je levenslustig jouw bijdrage leveren, daar waar je bent. Dan word je zichtbaar.

Een opwekkende lezing over slapen en hoe lekker dat tot op zekere hoogte is. En over wakker worden en waarom dat zo de moeite waard is.


Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon 0575 - 510 850
e-mail info@itip.nl

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang 2x per jaar het gratis ITIP Magazine