Zomerdromen


Heb je zin om je twee dagen onder te dompelen in de wereld van jouw dromen? Midzomer is hier een uitgelezen moment voor. Het is de tijd van mijmeren en los zijn van de gebruikelijke besognes. Een tijd om de periode die achter je ligt te overzien en waar je nu staat te herijken.

Vanuit ontspanning en nieuwsgierigheid zullen we kijken naar dromen en zullen we deze boodschappen, die uit je onderbewuste naar boven komen, ontvouwen. We wisselen creatieve oefeningen af met theorie en passen het programma aan jouw mogelijke vragen en wensen tot verdieping aan.

Je leert:

  • je eigen droomthema’s onderscheiden
  • de krachtigste basisregels om zelf met dromen te werken
  • verrassende droomoefeningen die je ook met anderen kunt doen

We creëren met elkaar twee inspirerende dagen waarna je meer duidelijkheid hebt over wie je ten diepste bent en wat je verlangens zijn. Zo kan het een bijdrage leveren aan jouw richting in je leven. We werken in een kleine groep met momenten op jezelf, oefeningen in de groep, en uitwisseling een op een. We komen samen op een schitterende plek in de natuur, waar veel ruimte is om buiten te zijn en te genieten.

Data: donderdag 15 juli en vrijdag 16 juli  van 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Hoenweg 8, Voorst
Max aantal deelnemers 13

Nanske Kuiken is coach en begeleider bij het ITIP. Samen met Bas Klinkhamer (bekend van KRO’s Dromendokter) ontwikkelde ze de dvd ‘Het geschenk van je dromen’. Ze is eindredacteur van het populaire blog Dromenuitleg.nl, met meer dan 11.000 bezoekers per maand het grootste droomblog van NL. Ze is begeleider in de Dromenopleiding van het ITIP en door het jaar heen geeft ze droomgroepen voor mensen die persoonlijk of professioneel meer van dromen willen weten.

Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine