Landelijke bijeenkomst netwerk Bezieling werkt


Zoals al eerder aangekondigd organiseren we op 24 april 2019 de tweede landelijke bijeenkomst ‘Bezieling Werkt’, van 13.30 uur tot 17.00 uur in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

De middag zal in het teken staan van de vraag ‘Waar zit je bezieling?’. Wessel-Jan Fijnvandraat, deelnemer aan Bezieling Werkt regio Utrecht, zal ons op een inspirerende manier het thema binnenleiden. Vervolgens gaan we in 6 groepen uiteen in door een aantal van jullie zelf begeleide workshops, waarna we in de gezamenlijke groep weer samenkomen. Hans Wopereis zal afsluitend een ‘uitleiding’ doen over het kwetsbare gebied in ieder van ons waar bezieling vaak ontstaat en tot bloei kan komen.

  • Voor 6 deelnemers bestaat in de middag dus de mogelijkheid een workshop te geven, waarin je een werkvorm aanbiedt om mensen op een inspirerende manier bij hun bezieling te brengen. Je kunt daarbij denken aan iets met stem, beweging, visualisatie, dromen, etc. We willen je van harte uitnodigen om je hiervoor aan te melden. Dus als je een impuls voelt, ook als je het spannend vindt, dan is dit een mooie gelegenheid! Ook ITIP-begeleiders zijn welkom om iets aan te bieden. De workshops duren een uur, en we maken van te voren een indeling zodat je er zeker van bent dat je met een groepje van 8-10 mensen ‘aan het werk kunt’. Mocht je hierover van tevoren nog even willen overleggen, dan kan je contact opnemen met Hans (06-10378975) of Gert (06-15414871).
  • Verder willen we je vragen om weer een steen mee te nemen die symbool staat voor jouw bijdrage aan bezieling en die je ook wenst door te geven. Dat mag de steen zijn die je vorig jaar hebt meegenomen, maar dat kan ook een andere steen zijn, wat op dit moment passend is voor jou.

De kosten voor deze workshopmiddag bedragen 40 euro; na inschrijving ontvang je een factuur.

Graag inschrijven voor 27 maart via de button Inschrijven, in het opmerkingenveld kan je aangeven of je ook bij de boekpresentatie aanwezig wilt zijn.
Mocht je je willen aanmelden om een workshop te geven (ook voor 27 maart), stuur dan een mailtje naar: gert@itip.nl


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine