incompany & outplacement


aanbod voor organisaties

Het is één van de belangrijkste organisatievraagstukken van deze tijd: hoe kunnen onze medewerkers vanuit bezieling en inspiratie hun werk blijven doen terwijl er steeds meer van hen gevraagd wordt? Meer dan ooit hebben we werknemers nodig die persoonlijk leiderschap tonen en uit eigen beweging sturing geven aan zichzelf en aan hun loopbaan.

Incompany trajecten: doorgaande talentontwikkeling

We begeleiden mensen en organisaties bij het vormgeven en uitdrukken van hun bezieling. Wij zien het als onze missie medewerkers in organisaties te stimuleren actief verantwoordelijkheid te nemen voor hun ontwikkeling, niet alleen op de momenten dat ze vastgelopen zijn. Het gaat ons om de voortdurende aandacht die nodig is om in je loopbaan je talenten zo krachtig mogelijk tot wasdom te brengen. Daartoe bieden we maatwerk incompany trajecten aan die doorgaande talentontwikkeling binnen organisatie stimuleren.

Inhousedag Licht op je loopbaan – Voor organisaties die op laagdrempelige manier willen kennismaken met ons en onze manier van werken bieden we de Inhousedag ‘Licht op je loopbaan’ aan. 

Open opleidingen

Daarnaast hebben we een specifiek aanbod van open opleidingen voor mensen die hun (persoonlijk) leiderschap in het werk verder willen ontwikkelen of zich willen heroriënteren op hun loopbaan:

Outplacement

Onze loopbaantrajecten kunnen uitstekend worden ingezet als begeleiding bij outplacement. We beschikken over een landelijk netwerk van ervaren, professionele loopbaancoaches die uw medewerkers kunnen begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe baan. Eigen aan onze benaderingswijze is dat wij de mogelijkheid bieden om individuele begeleiding te combineren met groepswerk. Werk is immers ook functioneren binnen een sociaal systeem. Hierdoor leren deelnemers tevens van ‘collega’s’ en ontwikkelen ze als vanzelf een bredere blik.

Download onze visie op Loopbaanbegeleiding en Outplacement‘.

 

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine