Adviesgesprek


Wat kan het ITIP voor jou betekenen?

Om te onderzoeken welke begeleiding het beste bij jouw werksituatie past, kun je een afspraak maken voor een telefonisch adviesgesprek.
Je kunt daarvoor contact opnemen met ons kantoor: 0575-510850 of info@itip.nl.

We bespreken jouw huidige situatie, de richting waarin jij je wenst te ontwikkelen, en welke wensen en behoeften je hebt ten aanzien van begeleiding. We bieden zowel mogelijkheden voor individuele loopbaancoaching als deelname aan één van onze groepstrajecten en opleidingen op het gebied van loopbaan en werk.

Individuele loopbaancoaching bij jou in de buurt

We werken samen met een netwerk van bij ons aangesloten loopbaancoaches, en kunnen je in overleg doorverwijzen naar iemand bij jou in de buurt.

Alle aan het ITIP verbonden loopbaancoaches zijn geschoold op hun eigen vakgebied en hebben eveneens een opleidingstraject bij ons doorlopen. Ze weten uit eigen ervaring wat het betekent om een fundamentele wending te maken in hun werkende bestaan.

Opleidingen en trajecten rond werk

Naast individuele begeleiding, bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze trajecten en opleidingen op het gebied van loopbaan en werk. Een krachtige ondersteuning om ‘met jezelf aan de slag te gaan’, waarin je bovendien leert van ‘collega’s’ die in een vergelijkbaar proces zitten.

  • Zin in je werk  –  traject voor mensen die zich willen heroriënteren in hun werk of loopbaan.
  • Beziel je leiderschap – opleiding voor bevlogen en zelfbewuste leidinggevenden die zichzelf als uitgangspunt willen nemen en hun leiderschap van binnenuit willen ontplooien.
  • Intensieve retraite – stiltedagen voor mensen die op zoek zijn naar stilte en persoonlijke begeleiding.

Re-integratie of outplacement?

Onze individuele loopbaanbegeleiding en groepstrajecten kunnen uitstekend worden ingezet als begeleiding bij re-integratie of outplacement. Indien gewenst hebben we samen met jou en je werkgever een gesprek om afspraken te maken over het begeleidingsproces.

 

Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine