Informatieavond De ITIP Opleiding


Overweeg je deel te nemen of vraag je je af of het ITIP iets voor jou is? Je bent van harte welkom op onze informatieavond over onze opleidingen en onze manier van werken. Er is alle ruimte om je vragen te stellen aan begeleiders en oud-deelnemers.

We realiseren ons zeer, dat wanneer we elkaar ontmoeten in groepsverband, iedereen zich veilig moet kunnen voelen. In samenwerking met de locatie hebben we goede voorzorgsmaatregelen getroffen. Voorafgaand aan de avond ontvang je een protocol. 

Deze avond wordt kosteloos aangeboden.

De informatieavond van 27 januari zit vol. Wil je een plek op de wachtlijst, stuur dan een mail naar inschrijving@itip.nl.

meer informatie over De ITIP Opleiding >

“Het belangrijkste wat de ITIP Opleiding me gebracht heeft, is dat ik steeds beter weet waar ik sta, wie ik ben, wat ik wil en waar ik naar verlang. Het maakt mij een completer mens.”

“Als je werkelijk wil ontdekken wat er allemaal in je leeft en als dit verlangen zo hard op je deur klopt dat je het niet langer kan negeren, dan is de ITIP Opleiding waarschijnlijk wat voor jou.”

“Ik heb een boel dingen gedaan in mijn leven, maar de diepe verbinding transformatie en wijsheid van de ITIP Opleiding is voor mij heel bijzonder, uniek zelfs.”

meer ervaringen >


Direct inschrijven


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine