5-daagse Intensive


met persoonlijke begeleiding onder leiding van Nanske Kuiken.

Als je merkt dat je op een punt bent in je leven dat je vastzit, onzeker bent over volgende stappen en voelt dat er iets wezenlijks moet gebeuren, dan is de intensive iets voor jou. Je wordt intensief begeleid, zowel in de groep als persoonlijk. Deze combinatie geeft een versnelling aan jouw proces.

Stilstaan zonder afleiding
Vijf dagen focus op jouw levensvragen: waar sta je in je leven op dit moment? Welke patronen belemmeren je? Wat zijn terugkerende thema’s in je leven? En wat zijn je diepere angsten en verlangens?
Je sluit je af van de ruis van alledag. Je creëert ruimte om tot jezelf te komen. Door stil te staan maak je contact met je gevoelswereld en wat die je te vertellen heeft. Het zorgt voor focus op jezelf, zonder afleidingen. Wij richten ons met deze intensive op mensen die patronen en terugkerende gedrag willen doorbreken om weer een stromend, liefdevol mens te worden. Verlang je ernaar zo’n wezenlijke wending te maken in je leven? Dan ben je hier op de goede plek.

Jouw proces
Je wordt begeleid door ervaren professionals in een veilige, open sfeer. Het proces is zo ingericht dat je werkelijk antwoord op je vragen krijgt. Je krijgt individuele sessies met een eigen begeleider die aandacht heeft voor jouw specifieke levensvragen. Daarnaast word je in groepsverband begeleid, het werken in de groep geeft een versnelling aan jouw proces.
Ook meditatie, stilte, wandelen, rust en lichaamswerk vormen onderdeel van het programma. Om het proces zo optimaal mogelijk te maken, vragen we je de conditioneringen van telefoon, sociale media, snoepen etcetera los te laten.
Je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen, wel de bereidheid om je open te stellen voor een innerlijke reis. Wij zijn er om je te helpen focussen, te spiegelen en je te ondersteunen in jouw proces waar jij dat nodig hebt. Zo kun je tot keuzes komen die passen bij wie je ten diepste bent.

Havelte

Omgeving Havelte


Startdatum


Aanvragen informatie map 5-daagse Intensive
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine