Dromengroep Vleuten


Dromen zijn tot hulp, inspireren en brengen verdieping. Je komt via je dromen op een directe manier weer in contact met wat je in wezen bezighoudt. Ben je toe aan een nieuwe impuls in je ontwikkeling en ben je benieuwd hoe je dromen daarbij kunnen helpen? Dan is de dromengroep iets voor jou.

Op deze avonden onderzoeken we op verschillende manieren de dromen. Iedere avond zal in het teken staan van een aspect uit de droomwereld, o.a.: de opbouw van een droom, archetypische symbolen in dromen, het energetisch veld in dromen. Ook is het mogelijk zelf onderwerpen aan te brengen. Maar het belangrijkste wordt het persoonlijke droomwerk. Je komt weer in contact met jouw kern van waarheid.

Het is inspirerend en verrassend om in interactie met anderen je eigen en andermans dromen te onderzoeken. Soms wordt een droom direct geduid, vaak ook onderzoeken we een droom spelenderwijs. We gaan met elkaar op avontuur, rechtstreeks de diepte in.

3 avonden in najaar 2024 in Vleuten o.l.v. Ilse van der Jagt
wo 16 oktober; wo 13 november; wo 11 december

van 19.15 – 21:45 uur
max. 12 deelnemers


Ilse van der Jagt is sinds 2020 actief betrokken bij ITIP bij ITIP lezingen, online inspiratiebijeenkomsten en opleiding intensives. Sinds 2016 heeft ze verschillende opleidingen afgerond bij ITIP waaronder de Dromenopleiding. In haar praktijk voor lichaams- en ervaringsgerichte coaching is werken met dromen een pijler. Dromen zijn Ilse’s expertise. Je vindt haar op sociale media onder @dromencoach. Verder geeft Ilse workshops over dromen in organisaties en wordt ze nu en dan gevraagd door tijdschriften en radioprogramma’s voor droomuitleg.

Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine