Jongeren


Een aanbod voor jongeren tussen de 17 en 29 jaar. Met onderwerpen als: je eigen weg gaan, wie ben je, waar verlang je naar en hoe geef je dat vorm?

Groepsactiviteiten

Onze collega’s Isabelle Schneider en Irma Schepers organiseren vanuit Better Be Me door het jaar heen speciaal groepsactiviteiten voor jongeren tussen 17 en 29 jaar. Jouw eigenheid staat voorop, evenals wat er in je leeft. Al je ervaringen, gevoelens, wensen, en gedachtes zijn welkom. Alle activiteiten zijn er op gericht om jezelf beter te leren kennen. Je kunt deelnemen aan een van de groepstrajecten:

Laat je kennen! (5 avonden)
Stoer, stil, populair of afstandelijk… hoe je ook doet, vaak komt het voort uit het idee: ik laat me niet kennen! Als ik vertel hoe ik me voel, wat ik heb meegemaakt, wat ik werkelijk denk… dat begrijpen ze niet en ze zullen me links laten liggen. Zo is vaak de gedachte en soms is dat ook de ervaring. Soms weet jij niet wat er in jezelf omgaat. Dit traject nodigt je uit om je juist wel te laten kennen!

Je eigen weg gaan ( 4 weekenden)
Via zelfkennis en zelfexpressie naar zelfvertrouwen
In de periode van je leven waarin je volwassen wordt, meer verantwoordelijkheid draagt en de bescherming van thuis wegvalt, wil je graag zelf keuzes maken. Hoe doe jij dat eigenlijk?

En nu? Meerdaagse bezinning voor jongeren van 25-29 jaar

Tijdens deze meerdaagse staan we uitgebreid stil bij wat je op dit moment in je leven doet. Waar klopt het en waar twijfel je, waar stokt het en waar stroomt het? Wat heb je gecreëerd en met wat voor mensen omring je je? Ben je bezig met iets na te streven of met wat je inspireert en waar je van geniet? We verblijven op een prachtige locatie, ver weg van snelwegen en digitale drukte en je hebt een eenpersoonskamer. Hierdoor is er maximale gelegenheid om in alle rust tot jezelf te komen.

Persoonlijke begeleiding

Daarnaast wordt er persoonlijke begeleiding gegeven om jezelf beter te leren kennen. Je wordt geholpen om meer contact te krijgen met jezelf, met wat er in jou leeft aan gevoelens, verlangens, wensen, creativiteit, kracht en dat wat graag van jou gezien wil worden. Je krijgt inzicht in jouw manier van handelen, patronen, beelden en ideeën. Je wordt bewust van wat jij doet in de situatie. Dit helpt je om te handelen vanuit jezelf, je eigen keuzes te maken, te staan voor wie jij bent en wat je belangrijk vindt. We werken ervaringsgericht en maken gebruik van lichaamsbewustzijn, energetisch werk, dromen, meditatie, spel, expressie en geven je praktische handvaten.

Isabelle Schneider en Irma Schepers zijn de oprichters van Better Be Me en zijn beide verbonden met en opgeleid binnen het ITIP. Isabelle is als begeleider werkzaam in het Persoonlijk Traject, Instrument voor hulp en als co begeleider in de Energetische Opleiding van het ITIP. Beide hebben een eigen praktijk van waaruit zij jongeren begeleiden.

Je kunt contact opnemen voor een kennismaking met info@betterbeme.nl of je kunt kijken op www.betterbeme.nl voor meer informatie

Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine