Relatiecoaching


Verlang je naar een betere relatie met je partner? Wil je je relatie meer verdiepen? We helpen je de wezenlijke vragen en verlangens boven tafel te krijgen en je relatie tot bloei te brengen.

Je relatie tegen het licht houden?

Een relatie is een uiting van liefde, maar hoe snel wordt het niet een samenlevingsvorm, waarin vaste patronen ontstaan en de oorspronkelijke liefde steeds meer afzwakt? Stagnatie, sleur, onbegrip, terugkerende conflicten en/of verwijdering, het zijn allemaal zaken waar je mee te maken kunt krijgen in je relatie en die aandacht vragen. Hoe krijg je daar een helder en objectief zicht op en wat kan je eraan doen? Vaak is er behoefte aan een nieuwe impuls en wezenlijke verdieping, waarbij begeleiding van buitenaf wenselijk is. Het ITIP helpt je hier graag bij.

Dringend hulp nodig?

Wanneer de verhoudingen zo verstoord zijn dat de relatie dreigt stuk te lopen, kan de hulpvraag dringend zijn. Ook in deze vorm van begeleiden is het van belang helder zicht te krijgen en te ontrafelen waar de kern zit van de verstoring. We zoeken naar de wezenlijke vragen en verlangens die onder de stagnatie zitten. Hoe kan het contact worden hersteld en de intimiteit weer een plaats krijgen binnen de relatie?

We zijn erop gericht om mensen in contact te brengen met de bron van hun liefde, en van daaruit naar de mogelijkheden in de relatie te kijken. De persoonlijke verantwoordelijkheid en inzet van beide partners staan altijd centraal.

Contact
Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Marthe van der Noordaa via ons kantoor (0575) 510 850. Marthe heeft ruim twintig jaar een praktijk voor individuele- en relatiecoaching, en binnen het ITIP is ze aanspreekpunt op het gebied van relatiebegeleiding. Ze kijkt graag met je mee naar je vraag en behoeften en kan je gericht doorverwijzen naar een van onze relatiecoaches in het land. 


Startdatum


Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine