Je ziel zingt


Ruimte voor je eigen expressie

Je ziel zingt. Een zomerse 3-daagse aan zee voor ouderejaars om opgeladen aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Voor wie zich weer even heerlijk wil wentelen in een ITIP blok bieden we deze zomer: ‘Je ziel zingt!’ Een mooie manier om je eigen proces weer volop in beweging te brengen. Middels stemexpressie en lichaamswerk, maak je je vrij van opgebouwde spanningen. Je maakt ruimte voor je eigen geluid, voor je kwetsbaarheid en kracht. Alle registers open, waarbij je wat er in je leeft naar buiten brengt: met speelsheid, eigenheid en creativiteit. Lichaamswerk en proceswerk in de groep wisselen elkaar af. Soms werken we in kleine groepjes of ben je even op jezelf met een vraag.

Een ITIP groep zoals je van ons gewend bent!

Dit traject wordt aangeboden voor oud-deelnemers die bij het ITIP een opleiding hebben gevolgd; en is geschikt als bijscholing in het kader van ITIP geregistreerd Coach bijscholing.

Myra is coach en begeleider bij het ITIP. Ze heeft daarnaast een eigen praktijk waarin ze volwassenen en jongeren begeleidt in hun persoonlijke ontwikkeling. Ze is zangeres van de Groningse band Bezerk. Stemexpressie is voor haar bevrijdend en betekent ultiem speelplezier. Met haar warme en persoonlijke geluid nodigt ze je uit om af te dalen naar de stem van je ziel, en vandaaruit expressie te geven aan jouw eigen geluid: “Ervaring met zang of stemexpressie is niet nodig en je hoeft al helemaal niet mooi te kunnen zingen. Met benieuwdheid help ik je om je eigen geluid te ontdekken!”

Aanvang: di 27 augustus (2024) 14.00 uur t/m do 29 aug 16.00 uur
Locatie: Dopersduin, Schoorl
max aantal deelnemers: 18

Startdatum


Aanvragen informatie map Je ziel zingt
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine