In je kracht


Hernieuw je energie en vertrouwen

Een 3-daagse voor ouderejaars die aandacht willen geven aan hun persoonlijke proces. Middels lichaamswerk en elementen uit de oosterse vechtkunst, maak je je vrij van opgebouwde spanningen. Je maakt ruimte voor je eigen levenslust, kracht en vertrouwen.

We nemen tijd om te ontspannen en stevig te aarden. Van daaruit maak je contact met je eigen levensenergie en hoe het daarmee gesteld is. We geven volle aandacht aan je lichaam als bron van wijsheid en kracht. Via oefeningen uit de oosterse vechtkunst ervaar je hoe jij reageert onder druk en wat je kunt doen om vol in je eigen kracht te komen. Lichaamswerk en proceswerk in de groep wisselen elkaar af. Soms werken we in kleine groepjes of ben je even op jezelf met een vraag. Een ITIP groep zoals je van ons gewend bent!

Stijn heeft een voorliefde voor energetisch werk waaronder elementen uit de oosterse vechtkunst. Zelf heeft hij zich bekwaamd in de kunst van Karate en Boksen en de vertaling gemaakt naar persoonlijke ontwikkeling. Stijn is sinds 2014 verbonden aan het ITIP als begeleider in Het Persoonlijk Traject, De ITIP Opleiding, de Energetische Opleiding en het Energetisch Verdiepingsjaar.

Dit traject wordt aangeboden voor oud-deelnemers die bij het ITIP een opleiding hebben gevolgd; en is geschikt als bijscholing in het kader van ITIP geregistreerd Coach.

Aanvang: wo 22 mei (2024) 14.00 uur
Einde: vr 24 mei 16.00 uur
Locatie: Meeuwenveen te Havelte
max aantal deelnemers: 20

Startdatum


Aanvragen informatie map In je kracht
Het ITIP is aangesloten bij CRKBO, alle opleidingen zijn btw-vrij.

De opleidingen van het ITIP voldoen aan de eisen van het NRTO keurmerk.

ITIP is initiatiefnemer van bezinningstochten.nl

ITIP school voor leven en werk
Marspoortstraat 16
7201 JC Zutphen
telefoon: 0575 - 510 850
e-mail: info@itip.nl
KvK: 11 03 32 79
NL75 TRIO 0379 6845 27

Openingstijden
maandag - donderdag 09.00 - 16.00
vrijdag 09.00 - 13.00

Ontvang jaarlijks het gratis ITIP Magazine